Rák ellen gyógygomba: „Egy héten belül jelentős javulást tapasztaltunk”

Az eredeti dr. Fachet gyógygomba egyenesen a feltalálótól

Szabó Jánosné és lánya

Szabó Jánosné élő példája annak, hogy a szeretetnek, a gyógyulásba vetett hitnek és a gyógygombáknak csodálatos ereje van. Bár egy évvel ezelőtt mindössze két hónapot jósolt neki az orvos, most mégis tele van életerővel és energiával. Történetét a lányával közösen mesélik el.

– Nagyon figyelünk rá, hogy mindig legyen otthon gyógygomba. Ebben van a hitünk – mesélte Szabó Hajnalka, Szabó Jánosné lánya, aki az interneten próbált utánanézni, milyen alternatív kezelési módszerek léteznek, mivel a daganatos beteg édesanyja megtagadta a rákterápiát.  – Annakidején tüdőrákban halt meg az apukám. Bement a kórházba tükrözésre, és két hónapon belül elveszítettük. Nagyon rossz állapotba került, a nappalokat is átaludta. Láttuk, hogy milyen fájdalmas vizsgálatokon ment keresztül, és hogy igazából nem tudtak neki segíteni, csak altatták az intenzív osztályon. Emiatt döntött úgy az anyukám, hogy nem kezelteti magát, amikor a CT-vizsgálat során tyúktojás nagyságú csomókat találtak a tüdejében. A gyomrán, a gerincén, a veséjén és a máján is áttétek képződtek, de ő nem akarta kitenni magát az apukáméhoz hasonló szenvedésnek.

Szabó Jánosné 2021 novemberében kezdte el szedni a Fachet Vital Defense basic kapszulát. A szervezete nagyon gyorsan reagált a gyógygombákra, és alig egy hét elteltével jelentős állapotjavulást tapasztalt.

– Azt mondhatom, hogy egy hét alatt felfrissültem. Korábban egy kanál levest, ha meg tudtam enni, csont és bőr voltam akkoriban. Most remek az étvágyam és kétóránként éhes vagyok. Körülbelül 10 kilót híztam. Jól nézek ki ahhoz képest, amilyen lerobbant állapotban voltam, amikor orvoshoz fordultam, 75 évesen vőlegényt kellene keresnem. Vidám vagyok, és nem mondogatom magamnak folyton, hogy milyen betegséggel küzdök. Tudom, hogy ez van, és ezen a helyzeten próbálok meg a gyógygombával változtatni. Mindig azt mondom, hogy meg akarok gyógyulni, mert úgy érzem, hogy még szükség van rám. Nyolc unokám és három dédunokám született, miattuk is szeretnék jól lenni.

A napi 2×4 kapszula Fachet Vital Defense basic áldásos hatása rövid időn belül jelentkezett az asszonynál. Hogy mennyire gyorsan, az a lányát is meglepte.

– Annyira fájt a gyomra az anyukámnak, hogy nem tudott enni. Éjjel-nappal feküdt. Én akkor úgy éreztem, hogy kevés ideje van hátra. Nagyon rossz állapotban volt, amikor elkezdte szedni a gyógygombát. Egy héten belül jelentős javulást tapasztaltunk, és pár nap alatt a hangulata is sokkal jobbá vált. Remek étvágya lett, mintha kicserélték volna. Meg nem mondta volna róla senki, hogy beteg.

Szabó Jánosné fricskát mutatott betegségnek, és nem engedte, hogy a rák legyőzze a szervezetét. Úgy érzi, hogy gyógygombák fontos kapaszkodót jelentenek számára a rák elleni küzdelemben.

– Egy darabig kihagytam a gyógygombát, de lelombozódtam. Másképp éreztem magam nélküle, ezért a lányom azt javasolta, hogy folyamatosan szedjem. Ha beveszem, semmi gondom nincsen. Nem járok ellenőrző vizsgálatokra, de most úgy döntöttem, elmegyek a tüdőgondozóba és megkérem, hogy megint küldjenek el CT-re. Reménykedem benne, hogy a gomba esetleg megállította a daganat terjedését, ha meg nem is gyógyította. Abban bízom, hogy valami olyasmit mondanak majd, hogy múlóban van a betegségem. A tüdőorvos egy évvel ezelőtt két hónapot jósolt nekem, de mégis itt vagyok, és jól érzem magam. Nagyon aranyos és jólelkű a lányom. Mindent megtesz érte, hogy meggyógyuljak. A falon vannak a kis cetlikre írott pozitív üzenetei, az egyiken az áll, hogy a gondolataink formálják a valóságot. Próbálja elterelni a figyelmem a betegségről, mindig elolvasom őket, ha elmegyek mellettük.

Amikor szünetelt a Fachet gomba árusítása egy másik készítménnyel is próbálkoztak, de az nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

– Egy időben csak Fachet professzor úr életútját dobta fel az internet, de weboldalt nem, így nem tudtam rendelni. Az e-mail címemre viszont folyamatosan jöttek a Mushi gombától az ajánlatok, ezért abból vásároltam. De az csalódás volt. Édesanyám bevenni sem szerette. Nehezebben nyelte le, mindig azt mondta, hogy olyan furcsa ízt érez, és szerinte a hatékonysága meg sem közelítette az addig szedett gombáét. Anyukám energiája és kedve folyamatosan csökkent. Nagyon szomorúak és csalódottak voltunk. De hamarosan megtaláltam az új honlapjukat, és a következő hónapban már ismét ezt a gombát szedhette nagy örömünkre. Visszaállt az energiája és a kedve is. Tapasztalatból mondom, hogy a kettő között óriási különbség van. Remélem, még sokáig fogja szedni!

Figyelem!
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Betegség esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz. A táplálékkiegészitők nem helyettesítik a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantáltak.