„Az apukámon és az anyósomon is segített a gyógygomba”

Az eredeti dr. Fachet gyógygomba egyenesen a feltalálótól

Rák kezelése gyógygombával

A Fachet gyógygomba már sokak gyógyulását támogatta. Molnár-Ormosi Enikő édesapja a gyógygomba szedésének köszönhetően jól van, az anyósa állapota pedig javulni kezdett. Mindketten daganatos betegséggel küzdenek.

Milyen betegséggel küzd az anyósa?

Idén áprilisban húgyhólyagtumort diagnosztizáltak nála, majd kiderült, hogy tüdő- és csontáttéte is van. Most kemoterápiás kezelésben részesül, és folyamatos – heti szintű – laborvizsgálat dönti el, hogy az erősebb vagy a gyengébb verziót kapja-e.

Kitől hallottak a Fachet gyógygombáról?

Ha jól emlékszem, édesanyám együtt dolgozott Fachet professzor fiával, és tőle hallottuk róla legelőször. Édesapám sokáig használta, tőle jött az ötlet, hogy a 73 éves anyósomnál, Erikánál is kezdjük el. Apukámnál 2017 októberében diagnosztizáltak prosztatadaganatot tüdőáttétekkel. A Fachet Vital Defense basicből 3×4 kapszulát, a Fachet Vital Defense plusból pedig 2×1 kapszulát szedett a kemoterápia alatt, egyébként 2×4 kapszula volt a napi adagja. A kemoterápia után jelentkező mellékhatások minimálisak voltak, egy kis fáradtság és étvágytalanság jelentkezett. A leletei folyamatosan javultak szerencsére. Fél evvel a diagnózis után a prosztatarák tumormarker értéke jelentősen csökkent, a tüdejében levő áttétek pedig visszafejlődtek. Később kisebb áttétet találtak a csonton is, de azt kezelik, viszont kemoterápia nem szükséges, és mai napig jó erőben van. Jelenleg is szedi a gombát, én nagyon hiszek benne. Az apukámon és az anyósomon is segített a gyógygomba.

Milyen változást tapasztalt az anyósa, amikor elkezdte szedni a Fachet gyógygombát?

Eleinte fizikálisan és mentálisan is borzasztó rossz állapotban volt, nehezen kapott levegőt, gyengének és elesettnek érezte magát, akkor kezdtük el neki adni a gyógygombát. Szerintem nagyban befolyásolta a közérzetét, mert nagyjából 2-3 hét múlva elképesztő erőnlétbeli változást láttunk rajta. Ennyi idő elég volt ahhoz, hogy képes legyen magától felkelni, majd fokozatosan egyre jobban tudta terhelni magát. A legutóbbi CT-lelet határozott változást mutatott, a hólyagtumort már nem is említették.

Beszéltek az kezelőorvossal a készítmény használatáról?

Természetesen igen, abszolút nem zárkózott el tőle, de azt mondta, hogy ebbe a témába nem ásta bele magát, így ránk bízza, hogy az anyósom szedje-e. Ő eddig a Vital Defense Plust kapta, de most átállunk a Vital Defense basic nagy dózisban történő szedésére.