Asztma ellen gyógygomba: „Jobban hiszek ebben, mint bármi másban”

Az eredeti dr. Fachet gyógygomba egyenesen a feltalálótól

Asztma ellen gyógygomba

Ki tudja, mit hoz a sors? Legújabb történetünk főszereplőjének számára az asztmával és a Fachet gyógygombával való találkozás is elkerülhetetlen volt. Utóbbi következtében jelentősen javult az életminősége.

A lelki traumákat gyakran testi tünetek kísérik. Negatívan hatnak az egészségünkre, sőt olykor komoly betegségeket generálnak. Dr. Bun Zoltánné esetében sem volt ez másképp, akinél az őt ért nehézségek következtében allergiás asztma alakult ki. Meggyógyítani ugyan nem lehet, de a Fachet gombák segítenek a tünetek mérséklésében.

– Nincsenek asztmás rohamaim szinte egyáltalán, ami nagy dolog – meséli a 77 évesen is rendkívül fiatalos Bunné Judit. – Úgy gondolom, hogy a koromhoz képest meg úgy egyébként is jó egészségi állapotnak örvendek. Én ezt a gombának tulajdonítom.

Az egykori pedagógusnál az allergiás asztma egykoron a gyász és a nem megfelelő munkakörülmények hatására jelentkezett.

– A betegségem egy huszonévvel ezelőtti nagy mentális összeomlás, illetve egy külső behatás következménye. Akkoriban egyszerre halt meg két közeli családtagom, ráadásul a munkahelyemen nagyon erősen felütötte a fejét a penész a tapéta alatt. Összeadódtak a külső és belső traumák, aminek ez lett a következménye. Először csak tüdőgyulladásokat kaptam, majd a harmadik után az orvosomnak eszébe jutott, hogy meg kéne nézni, nem vagyok-e allergiás. A tüdőgyógyász megállapította, hogy igen, emellett azt is, hogy az allergia átment asztmába. Kiderült, hogy alapvetően a penész az allergiám alapja.

Allergiás betegként már majdnem tíz év szedte az asztma elleni gyógyszert, amikor rátalált a Fachet gyógygombára, amit azóta rendszeresen alkalmaz.

– Fachet professzorral a debreceni évei alatt kötöttünk barátságot, a gyerekeink osztálytársak és barátok voltak, pontosabban a lányaink a mai napig azok. Az első adag gombákat a Fachet családtól kaptam. A Fachet Vital Defense basic szedése óta jobb a közérzetem, ritkábbak a rohamok. 2×2 kapszulát veszek be naponta, 2×3-at csak akkor, ha valamilyen problémám van. Fachet professzor azt mondta, hagyni kell dolgozni az immunrendszerünket, ezért háromhavonta egy hónap szünetet tartok (bár a kihagyásnak nem mindig tudok eleget tenni). A tüdőgyógyászomnak említettem, hogy mit használok. Elvittem neki a terméket bemutató szórólapot, amit akkor még egyetlen gyógyszertárban lehetett kapni. Másoknak is ajánlottam, többen elkezdték használni és igen elégedettek voltak.

Az asszony nem tervezi, hogy valaha is felhagy a Fachet Vital Defense basic szedésével.

– Édesapám tüdőrákban halt meg, ami motivál abban, hogy ne próbálkozzam más alternatív megoldásokkal, mondjuk gyógyteákkal, hanem maradjak a Fachet készítményeknél. Jobban hiszek ebben, mint bármi másban. Évente járok felülvizsgálatra, szerencsére minden rendben van.