Gyulladásra gyógygomba │ Természetes megoldás a gyulladás csökkentésére

Az eredeti dr. Fachet gyógygomba egyenesen a feltalálótól

Gyulladás és gyógygomba

Az egyes betegségek kialakulásának kockázatai a korral fokozatosan nőnek. Nem kell azonban ebbe belenyugodnunk, pláne nem elfogadnunk, tegyünk ellene! Balogh József és Göcs Magdolna is eldöntötték, hogy egészségesebbé szeretnének válni, így esett a választásuk a gyógygombákra.

Balogh József hosszú ideje tüdő- és légúti megbetegedésektől szenved és a szervezetében többféle gyulladás is jelen van. Orvosságok helyett inkább a természet erejében bízik, így talált rá a Fachet professzor által kifejlesztett termékekre. Szerencsére a párja személyében támogatóra lelt, együtt szedik a gyógygombákat.

– Számtalan gyógymódot és étrend-kiegészítőt kipróbáltam, beleértve az ezüst-kolloidot, a moringa- és algaport. Sok jót hallottam a gyógygombákról, ezért úgy gondoltam, hogy megkísérlem én is szedni. Mert semmit nem veszítek vele, esetleg csak nyerhetek. Az interneten böngészve találtam rá az önök honlapjára. Úgy öntöttem, hogy a Fachet gyógygomba lesz a legmegfelelőbb számomra, sőt, a páromnak is. Már több hónapja alkalmazzuk a gyógygombákat, nekem sokat javított az állapotomon. Nem termelődik annyi köpet és váladék a tüdőmben, nem szúr annyira a mellkasom és könnyebben tudom venni a levegőt. C-vitaminnal kombinálva napi 2×4 kapszula Fachet Vital Defense basicet és 2×1 kapszula Fachet Vital Defense plust szedek. Akik hasonló betegségekkel és problémákkal küzdenek mint én, azoknak teljes szívemből ajánlanom az önök termékeit. Sajnos volt olyan beteg a családunkban, akit az orvosok félrekezeltek, ezért inkább a természetes megoldásokat részesítem előnyben – mondta Balogh József, akitől Magdolna vette át a szót.

 – 49 éves vagyok, a párom pedig 53. Mindkettőnket bánt, hogy nem vagyunk olyan egészségesek, amilyenek szeretnénk lenni. Gyerekként a testvéremnek és nekem hörghurutunk és vírusos tüdőgyulladásunk volt. A testvérem sajnos meghalt…Én életben maradtam, de biztos vagyok benne, hogy egy csomó problémámnak ez a gyerekkori betegség az alapja. Energikusabb lettem mióta szedem a gyógygombát, és nyugtató hatással van rám. Ugyanabban a dózisban használom, mint a párom. Mi inkább ilyesmire áldozunk pénzt. Ha az ember elmenne egy privát orvoshoz, az se lenne olcsóbb, én úgy gondolom. És nem is biztos, hogy olyan szereket kapnánk, amik használnának – árulta el Magdolna. ­– Még egy dolgot észrevettünk a Fachet gyógygomba szedése kapcsán. József bőre az egyik nyáron fűnyírás közben nagyon leégett. Egy csúnya seb keletkezett a vállán, ami időnként fájt neki, de a gombák sokat javítottak a bőre állapotán.