Tüdődaganat: „A férjem ereje, étvágya, életkedve visszatért, tumormentes”

Az eredeti dr. Fachet gyógygomba egyenesen a feltalálótól

A tüdődaganatgyógyulási esélyét növelhetik a gyógygombák.

Gyakran elmondjuk, hogy a gyógygombák nem csodaszerek, nem helyettesítik a hagyományos kezelést, de sokszor csodálatos a hatásuk. Nem mindenkinek segítenek, azonban egyes emberek szervezete nagyon jól reagál a bennük lévő bioaktív vegyületekre, amelyek képesek harcolni a rákos sejtek ellen. Így történt ez annak a gyógygombát fogyasztó férfinek az esetében is, akinek a tüdejéből eltűntek a rákos daganatok.

– A 62 éves férjemnél tüdődaganatot állapítottak meg. A tünetei az elmúlt két évben kezdődtek. Fáradékonnyá vált, nehezen vette a levegőt az ajkai pedig lilák voltak. Helmut erőtlenné, étvágytalanná, aluszékonnyá vált és ok nélkül, tehát nyugalmi állapotban is izzadt. 2023. június elején a többször megismételt CT-vizsgálat alapján tüdőrákot diagnosztizáltak nála és a biopszia eredménye is pozitív lett. Két darab 2,8×3 centis tumort találtak a tüdejében. Gyógyszeres kezelést nem kapott, az orvosok operációt javasoltak. A Fachet gombára a Facebookon találtunk rá véletlenül. A férjem június 14-én C-vitaminnal kombinálva elkezdett napi 3×4 kapszula Fachet Vital Defense basicet szedni – mondta Birnstingl Valéria, aki ápolónőként dolgozik, így a férje duplán is jó kezekben volt.  

Helmut szervezete rendkívül gyorsan és jól reagált a gyógygomba-készítményre olyannyira, hogy az állapota 3-4 nap alatt fokozatosan megváltozott.

– Az ereje, étvágya, életkedve visszatért, július 5-én pedig a vizsgálatok azt igazolták, hogy tumormentes. Az újbóli PET CT-t és a biopsziát már nem tudták végrehajthatni, mivel a fent említett daganatok eltűntek. Az orvosok kijelentették, hogy egészséges! Októberben megyünk kontrollvizsgálatra. Szuperül bevált a gombakészítmény, a férjem láthatóan jobban van és újra képes játszani az unokáival. Nálunk szkeptikusabb nem volt a gyógygombával kapcsolatban, de ami segít, azt elismerjük!  

Figyelem!
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Betegség esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz. A táplálékkiegészitők nem helyettesítik a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantáltak.