Asztma kezelése gyógygombával: „Enyhültek az asztmás tüneteim, nem olyan erősek a rohamok”

Az eredeti dr. Fachet gyógygomba egyenesen a feltalálótól

Bár az asztma gyógyíthatatlan, megfelelő kezeléssel a tünetek kezelhetők, a rohamok gyakorisága pedig csökkenthető. A gyógygombák támogatják a légzést, enyhítik a köhögést és gyógyító hatással vannak a tüdőre, így alkalmazhatók asztma ellen is.

– Asztmás beteg vagyok, különösen rosszul viselem a szennyezett városi levegőt, a dohányfüstöt és rosszabbodnak a tüneteim a magas pollenkoncentráció idején. Mindent megteszek az egészségem érdekében, ennek ellenére hajlamos vagyok a megfázásra. Amikor a megfázás utolér, az asztmás tüneteim felerősödnek, ami a hangulatomra is erősen kihat – mesélte Anikó, aki az orvosa tanácsára nyáron immunerősítésbe kezdett.

 – Megpróbáltam felkészíteni a szervezetemet az őszre. Az orvos javasolt nekem különféle, a patikában kapható készítményeket, vitaminokat, de én egy kimondottan immunerősítőnek mondott termék mellett döntöttem. Végigcsináltam a kúrát, ennek ellenére júliusban egy utazás alatt nagyon erősen megfáztam, vagyis a termék nem használt. A Fachet gyógygombára a neten találtam rá, ott olvastam róla, hogy támogatja az immunrendszert és csökkenti a koleszterinszintet. A Fachet Vital Defense basic kapszulát július vége óta szedem, 2×2 kapszulát naponta C-vitaminnal együtt. Enyhültek az asztmás tüneteim, nem olyan erősek a rohamok, és energikusabbnak érzem magam tőle. Bízom benne, hogy megfázás és influenza nélkül vészelem át az őszt és a telet.

A fenti szövegben olvasható kijelentéseket és állításokat az interjúalany tette, ezeket változtatás nélkül közöljük, felelősséget így nem vállalunk ezek valóságtartalmáért. Felhívjuk a figyelmet, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így gyógyhatást tilos tulajdonítani nekik, nem helyettesítik az egészséges étkezést és a hagyományos orvosi terápiákat, kizárólag ezek kiegészítőjeként alkalmazhatók.