Tumorellenes gyógygomba: „Az ismeretlen eredetű daganat növekedése megállt”

Az eredeti dr. Fachet gyógygomba egyenesen a feltalálótól

Farkas Géza

Farkas Géza torok- és hörgőgyulladás miatt kereste fel a háziorvost, aki tüdőgyógyászhoz küldte. A CT-vizsgálatot követően kiderült, hogy egy gyanús képződmény van a tüdejében, feltehetően rosszindulatú daganat, ami növekedni kezdett. A gyógygombának köszönhetően az állapota javulni kezdett, és bizakodva tekint a jövőbe.

Rossz erőnlét, légzési problémák és egy ismeretlen eredetű daganat – mindezekkel a problémákkal kellett szembenéznie Farkas Gézának, aki nem nyugodott bele a sorsába és a kezébe vette a dolgokat. Pontosabban a Fachet gyógygombát, amelytől viszonylag rövid idő alatt jobban lett.

– A tüdőgyógyász több intézménybe is beutalt, de mivel tüdőtágulatom és gyenge légzésfunkcióm van, sajnos nem tudtak a tüdőmből szövetmintát venni, mert a beavatkozás veszélyes lett volna rám nézve. A feltételezhetően rosszindulatú tumor időközben fél centisről 2.5 centisre növekedett, de a biopsziát továbbra sem merték elvégezni. Mivel pontos diagnózis nem született, semmilyen gyógykezelést nem kaptam, mindössze annyit mondtak, hogy szedjek C-vitamint, ezért elkezdtem alternatív megoldások után kutatni. Ekkor találtam rá az interneten egy cikkre, amely a Fachet gyógygombákról szólt. A megérzéseimre hallgatva megrendeltem másfél havi adagot a Fachet Vital Defense basic kapszulából, valami azt súgta, hogy ez segíteni fog. Az újabb CT-vizsgálat nagy meglepetésemre kimutatta, hogy az ismeretlen eredetű daganat növekedése megállt. Biztos vagyok benne, hogy egy a gyógygombának tudható be, amiből napi 2×4 kapszulát szedek.

Azon túl, hogy a daganat növekedése megállt, Farkas Géza jelentős közérzetjavulást is tapasztalt.

– Mielőtt nem szedtem a Fachet gyógygombát, alig 20-30 métert megtételét követően nagyon kivoltam fizikailag. A tüdőm nem bírta a terhelést, ezért bizony gyakran otthon maradtam, nem mertem kimozdulni a lakásból. Úgy érzem, hogy jobb lett az erőnlétem, elkezdtem kerékpározni is. A 6-7 éve meglévő prosztatagyulladásom ugyancsak enyhült, ritkábbak az éjszakai felkelések a vizelési inger miatt. A súlyom nőtt, az étvágyam jó. Hamarosan PET-CT-re megyek, ott majd részletesen átnézik, hogy vannak-e másutt is gócok a szervezetemben. Elképzelhető, hogy szükség lesz kemo- vagy sugárterápiára, de bizakodó vagyok.